Cv-ketel vervangen

Heeft u last van hoge stook kosten op uw energierekening? Kijk eens goed naar uw cv-ketel, is deze al rond de 15 jaar oud, dan kan het zijn dat hij niet goed meer werkt en dus veel verbruikt. Als u wacht met het vervangen van een cv-ketel kan dat wel €20,- per maand meer kosten dan wanneer u de cv-ketel op tijd vervangt. Tegenwoordig zijn er milieubewuste cv-ketels die zichzelf steeds zuiniger instellen. Wanneer u een cv-ketel aanschaft, is het dus altijd belangrijk te kijken wat de functies zijn en wat de gemiddelde levensduur is van een cv-ketel zodat deze niet snel vervangen hoeft te worden en zorgt voor hoge kosten.

Voordelen van het vervangen van uw cv-ketel

  • Met een nieuwe hr-ketel bespaart u al gauw meer dan 15% op de stookkosten.
  • U draagt bij aan een schoner milieu
  • U bent verzekerd van een betrouwbare ketel die lang mee gaat
  • U heeft altijd een hoog warm water comfort
  • Minder storingen en last van spontane kou in huis

Cv-ketel laten vervangen door een specialist

Wanneer u overweegt een nieuwe cv-ketel te plaatsen, is het noodzakelijk om eerst bedrijven te vergelijken. Vraag altijd 6 offertes aan van verschillende bedrijven om op een redelijke prijs uit te komen. Via CV-ketel Nu komt u direct in contact met diverse installateurs bij u uit de regio. Naast het kiezen van goedkope en kwalitatief goede bedrijven is het belangrijk om nog op een aantal punten te letten:

  • Brancheorganisatie: kijk goed of het bedrijf die u heeft uitgekozen aangesloten is aan een brancheorganisatie zoals Uneto-VNI voor de installatiebranche. Dit biedt u zekerheid en kwaliteit. Ook wanneer er problemen zijn kunt u terecht bij de geschillencommissie.
  • Garantie en onderhoud: check altijd of er garantie zit op de cv-ketel. Als er binnen een bepaalde tijd iets mis is, dan kan het bedrijf garantie bieden.
  • Datum: als u een bepaalde datum in uw hoofd heeft die u het beste uitkomt, kijk dan altijd welk bedrijf deze datum ook schikt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.